Projecten

Spraakmakende nieuwbouwappartementen

Vooruitstrevende architectuur, hoogwaardige afwerking en moderne technieken. Dat is het resultaat van jarenlange ervaring in vastgoed en projectontwikkeling. Immo Padiva Projects vertaalt de laatste trends naar nieuwbouwappartementen aan de kust. Een warme tweede thuis, waar je helemaal tot rust komt.

Projecten

Voor elk wat wils

Van Oostende tot Nieuwpoort verrijzen onze aantrekkelijke appartementencomplexen. Van 6 tot 30 wooneenheden, in moderne architectuur met verrassende details. Tussen de grote variëteit aan appartementen vind je zeker de perfecte match:

  • studio, klein of groot appartement
  • met of zonder zeezicht
  • met grote terrassen
  • in je favoriete kustplaats

 

Professionele begeleiding

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Gelukkig hoef je ze niet alleen te maken. Samen gaan we op zoek naar je nieuwe thuis aan de kust. Jouw wensen en noden vormen de basis voor dit traject. Gesteund door jarenlange expertise en persoonlijk advies.

Le paris
interieur Paris

Hoge kwaliteit, piekfijne afwerking

Als bouwheer leggen we de lat hoog en daar pluk jij als koper de vruchten van. In de vorm van hoogwaardig vastgoed en fijne nieuwe herinneringen. Een nieuwbouwappartement van Immo Padiva behoudt zijn kwaliteit en zijn waarde, onder meer door de duurzame en toekomstgerichte aanpak. Als investeringsvastgoed of als tweede thuis.

Vertel ons jouw verhaal

Laat uw gegevens na

Een gratis schatting 
of niet gevonden 
wat je zocht?