Immo Padiva

Wie zijn we?

Bouwbedrijf Immo Padiva bouwt en verkoopt volledig afgewerkte residenties die zich situeren in de regio Oostende, Middelkerke, Westende en Koksijde. Ons compact team werkt onder leiding van Philip Pattyn en Geert Dierckx die al jaren ervaring hebben met vastgoed en toerisme aan de Belgische kust.

Een goede lange termijn relatie met de klant staat centraal. Daarom hechten we veel belang aan betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit. We maken gebruik van een betrokken, persoonlijke aanpak. Zo wordt u het best mogelijk begeleid tijdens uw aankoop.

Philip, Immo Padiva

Philip, zaakvoerder

Immo Padiva werd opgericht door Philip Pattyn, tevens ook zaakvoerder. Hij bouwde intussen meer dan 20 jaar ervaring en expertise op in de wereld van vastgoed aan de kust. Intussen realiseerde hij al 22 nieuwbouwprojecten in Middelkerke, Westende en Oostende. Philip is dan ook een man met een eindeloze passie voor vastgoed. 

Philip begeleidt u graag in uw zoektocht naar de geschikte residentie voor uw woonst of tweede verblijf aan de kust.

Wist je dat Philip niet enkel terug te vinden is in onze kantoren maar ook dagelijks in zijn slagerij te Westende-Bad? Zeker een bezoekje waard!

 

Heb je een vraag voor Philip? Contacteer hem op het e-mailadres info@immopadiva.be of 0475 41 24 46

Pascale, Immo Padiva

Pascale, erkend vastgoedmakelaar 

Sinds eind mei 2020 is Pascale Van de Velde, vastgoedmakelaar nieuwbouw, verkoop en verhuur, het Padiva team komen versterken. Haar 30 jaar ervaring in verkoop van nieuwbouwprojecten is een grote meerwaarde in ons bedrijf.

Samen staan wij voor u klaar om uw gepaste droomappartement of vakantiewoning te vinden in Middelkerke, Westende of Oostende.

Pascale Van De Velde BIV 200 918

Heb je een vraag voor Pascale? Contacteer haar op het e-mailadres pascale@immopadiva.be of via 0475 47 11 11

Josefien

Josefien, commercieel medewerker

Josefien, onze jongste aanwinst binnen team Immo Padiva. Zij neemt het commerciële en administratieve aspect op zich. Samen met haar vader Philip, staan zij achter het roer van Immo Padiva. Je kan haar terugvinden in kantoor Middelkerke, Nieuwpoort en Koksijde.

Heb je een vraag voor Josefien? Contacteer haar op het e-mailadres josefien@immopadiva.be

Bureau

Herverkoop

Als bouwheer leggen we de lat hoog en daar pluk jij als koper de vruchten van. In de vorm van hoogwaardig vastgoed en fijne nieuwe herinneringen. Een nieuwbouwappartement van Immo Padiva behoudt zijn kwaliteit en zijn waarde, onder meer door de duurzame en toekomstgerichte aanpak. Als investeringsvastgoed of als tweede thuis.

Laat uw gegevens na

Een gratis schatting
of niet gevonden
wat je zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op

BIV logo

Toezichthoudend autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar BIV 200.918 (Erkend in België)

KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)