Te koop

Erkend makelaar aan de kust

Een woning of appartement verkopen? Of op zoek naar je tweede thuis aan de kust? Immo Padiva combineert een ruim portfolio bestaand vastgoed met uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Om voor elke individuele klant een passend antwoord te bieden. 

kustlijn

Ervaren in vastgoed aan zee

Weinig streken in het land die zo charmeren als de Belgische kust. Een regio met eigen kenmerken en gewoontes. Dat merk je ook aan het vastgoed. Een doorgedreven kennis van het immo-aanbod is dan ook cruciaal om je optimaal te begeleiden bij het kopen of verkopen van je woonst. Bij Immo Padiva ben je aan het juiste adres.

Verkopen zonder zorgen

Of je nu koopt of verkoopt, je doet het met een gerust gemoed. Met ruim 30 jaar ervaring als erkend vastgoedmakelaar begeleidt Pascale Van de Velde je tijdens het hele proces. Van het in kaart brengen van je verwachtingen tot het afronden van de verkoopsadministratie en de dienst-na-verkoop. Jouw mening en bezorgdheden staan op elk moment centraal.

Projecten
Kopen

Uitgebreid aanbod

Voor elk budget, stijl en persoonlijkheid heeft Immo Padiva een passend antwoord. Het ruime aanbod aan appartementen omvat:

  • nieuwbouw of bestaand vastgoed
  • studio, klein of groot appartement
  • met of zonder zeezicht
  • met grote terrassen
  • van Oostende tot Nieuwpoort

Zet ons aan het werk voor jouw (ver)koop.

Laat uw gegevens na

Een gratis schatting
of niet gevonden
wat je zocht?